Nove informacije vezane za naše izlete


Dragi i poštovani umirovljenici,

zbog novonastale situacije na koju nas je upozorio gospodin Neven, predviđeni termin moramo mijenjati zbog Uskrsa u republici Makedoniji, jer nastaju problemi sa smještajem i rezervacijom kapaciteta te bi novi termin putovanja bio od 12 do 15 travnja, 2018.g.  Za navedeno putovanje cijena smještaja i prehrane bez prijevoza iznosi 130 EUR po osobi u dvokrevetnoj sobi. Troškove prijevoza utvrdit ćemo prema broju prijavljenih putnika i naknadno ćemo vas o tome informirati.

Novac za boravak u Makedoniji ćemo po dolasku u Ohrid predati vođi putovanja gospodinu Nevenu Jerkoviću, a iznos za prijevoz će se platiti gospođi Katici Šestanović u Mindel-u.

Detaljan plan putovanja u Ohrid i sve ostale potrebne informacije dobit će te za par dana.
Vezano za izlet u Metković, autobus iz Lumbarde polazi u 8:45, a iz Korčule sa autobusnog Kolodvora u  9:15, a kako bi stigli na trajekt u 9:40.

Srdačan pozdrav

Vaš predsjednik Igor Kršinić.

u prilogu pismo gospodina Nevena Jerkovića:

Igore,

Za Ohrid ( 3 noćenja sa doručkom, plus večere u hotelu prvi dan, plus dvije večere u nacionalnim restoranima sa živom makedonskom narodnom glazbom, plus ručak u Skadru ) mogu ponuditi cijenu od 130 EUR po osobi u dvokrevetnoj sobi. Dodatak za jednokrevetnu sobu je 40 EUR za sva tri dana. Ja na Ohridu imam jako puno inozemnih grupa pa sam dobio posebne cijene za dubrovačke (korčulanske) umirovljenike.

Jedini problem imam u terminu kojeg ste vi odabrali iz dva razloga:

-prvi je razlog što je njima taj vikend ( k tome još i produženi ) njihov pravoslavni Uskrs i svi su hoteli popunjeni još od četvrtka 5.4. do ponedjeljka 9.4. uz cijene koje su cca 50% veće od ovih koje smo mi dobili.

- drugi je razlog što sam od Unilinea, firme za koju radim, tek jutros dobio program službenih putovanja za zakup kapaciteta, pa sam tako cijeli taj tjedan ( 31.03.-07.04) na putu ( ili u Rumunjsku i Bugarsku ili u Španjolsku ). Nisu mi mogli ranije javiti, jer smo svi bili angažirani u organizaciji Europskog prvenstva u rukometu, pa smo sve izvještaje i rekapitulaciju prihoda/rashoda završili tek koncem prošlog tjedna. Uniline je bio službeni touroperator prvenstva, a ja sam bio zadužen za reprezentacije Makedonije i Crne Gore. Tako bi trebalo odlučiti za rezervni termin ( sa polaskom ili 25.03. ili 12.04. ), terminima koji izbjegavaju put na naš ali i na njihov Uskrs, oba nakon početka ljetnog računanja vremena.
Pozdrav,
Neven

1 misao o “Nove informacije vezane za naše izlete”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.