Proslava dana Žena

Dragi penzići,

u nastojanju da nađem neku lokaciju koja bi zadovoljila naše prohtjeve i apetite, a  etno selo u Međugorju ne može se realizirati, zbog toga što su zimi zatvoreni, osim za vikend, kad su prevelike gužve, a osobito je veliki minus što se ne može organizirati muzika i bali.

Shodno navedenom, našao sam jedan dobar restoran u Dugopolju, zove se Dodoja i spiza je vrhunska. Nude nam domaći pršut, domaći sir, inćune, riblje paštete i sve ostalo za predjelo. Osim toga nude domaću juhu, a za glavno jelo bit će janjetina sa ražnja i teletina ispod peke, sa kompirom i salatama. Za desert nude palačinke. U paketu je i kozumacija pića i muzika, što me ugodno iznenadilo, a prvenstveno radi blizine autoputa radi bržeg dolaska i odlaska. Cijena za hranu, piće i zabavu je 200kn, a prijevoz je još 100kn po osobu, što znači da je navedeni izlet 300kn po osobi.

Uplatu možete izvršiti kod blagajnice Katice Šestanović u uredu Mindela svakim radnim danom od 8:00 do 12:00 ili na dan putovanja možete, u autobusu, dati gotovinu podpresjednici gospođi Ani Lozici.

Osim naših cijenjenih dama, mogu se prijaviti i njihovi pratitelji, a i ostali muškarci.

Polazak je u nedjelju 8.3.2020. u 4:45 iz Lumbarde i 5:10 iz Korčule, hvatamo trajekt u 5:30 iz Dominča. Planira se dolazak u Sinj u 10:00 sati na misu u katedrali, kratki odmor za popit kavu i posjeta tržnici, kupnja domaćih sireva i ostalih proizvoda te polazak iz Sinja u 12:00 sati da stignemo na ručak u Dugopolje u 12:30 sati.

Prijave se mogu vršiti kod tajnice Općine Lumbarda na tel: 712-042 , radnim danom od 8-12 sati ili kod tajnice gđe. Marije Glassner na 098 195 7469.

Pozdravlja Vas  Vaš predsjednik

Igor Kršinić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.