Muha leti do Biokova


 

 

 

 

 

 

Dragi penzići,

nadam se da su iza vas upisi u vrtiće i škole, kao i jematva, i da ste spremni za nove avanture. Ova korona nas je malo zaludila i poremetila pa je za cilj našeg putovanja određena lokacija na svježem zraku i daleko od mase ljudi.

Izbor je pao na “Vrata Biokova” gdje nas čeka domaća spiza, od sira, pršuta, peke od teletine i janjetine, salate, deserta, te piće u količini pola litre vina i jedna litra mineralne. Ukoliko neko ne konzumira vino može pivo ili sok u vrijednosti pola litre vina i litre mineralne.

Cijena jednodnevnog izleta je 500 kn, što uključuje ručak, prijevoz, ulaznicu u park prirode i muziku. Dolazi nam svirati naš Damir iz Metkovića.

Izlet je planiran za 11.10.2020. (nedjelja) sa polaskom autobusa iz Lumbarde u 5:00, a iz Korčule u 5:15 na trajekt u 5:30.

Plan izleta je dolazak u Makarsku oko 9:30, obilazak svetišta Vepric gdje se može zapaliti svijeća. Poslije toga je misa u 10:30 u katedrali u Makarskoj, a ko nije zainteresiran za misu ima slobodno vrijeme za konzumiranje kave i šetnju.
Poslije mise je polazak za park prirode Biokovo, tj. restoran Vrata Biokova.

Iznos cijene za izlet plaćati će se u autobusu za vrijeme vožnje, a prijave za rezervaciju molim vas da izvršite što prije, a najkasnije do 5.10.2020.

Rezervirajte svoje mjesto putem telefona kod tajnice Općine Lumbarda na tel: 712-042 , radnim danom od 8-12 sati ili kod tajnice matice gđe. Marije Glassner na 098 195 7469.

Ostajte mi mladi, lijepi i veseli…

Vaš predsjednik

Igor Kršinić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.