Matica umirovljenika, jača od Covid-a 19

Poštovani penzići Matice Lumbarda!

U periodu od godine ipo dana prikovao nas je Covid -19 u našem mistu, tako da, ko nije morat putovat radi nevoje nije putova. Moram napomenut da je od našeg zadnjeg javljanja umrlo dosta naših članova, te u moje i Vaše ime  obiteljima izražavamo iskrenu sućut.
Ove godine slavimo 10 godina Matice umirovljenika i u tom periodu  smo imali lijepa druženja i putovanja unutar lijepe naše i inozemstva.
Pošto su još na snazi rigorozne mjere javnih okupljanja pokušali smo na nivou izvršnog odbora naše Matice organizirati neka događanja.

Na prvom mjestu, napominjemo našim članovima za prisustovanje bilo kojem putovanju, potrebno je imati Covid putovnicu, potvrdu da je prebolio Covid-19 ili izvršiti testiranje prije putovanja.

Prvo putovanje predviđeno je za Brodaricu kraj Šibenika i otok Krapanj i to dana 21 i 22 listopada. Putovanje je organizirano sa agencijom GREX iz Rijeke (bivši PAVLETIĆ).
Na put krećemo 21.(četvrtak) listopada u 5:30 sati na trajekt u Dominču.

Polazak iz Lumbarde u 5:00 sati a iz autobusnog kolodvora Korčula u 5,15 sati.

Radi troškova putujemo okolo  preko Neuma. Predviđen je dolazak u Brodaricu oko 12 sati kad je predviđen ručak u restoranu „Jadran“.
Poslije ručka idemo na otok Krapanj gdje će mo posjetit muzej  spužvi. Poslije se vraćamo u Brodaricu i noćimo u hotelu „Zlatna ribica“

Sutradan 22.(petak) listopada, poslije doručka imamo prezentaciju od strane GREX-a, u vremenu od 9:30 do 12 sati,poslije toga je ručak i muzika u restoranu „Jadran“ sve o trošku prezentanta.
Povratak se predviđa na trajekt u Orebiću sa polaskom u 21:15.
Napominjem da za realizaciju ovog putovanja mora biti najmanje 30 putnika. Ukoliko se ne ispuni kvota putovanje se otkazuje.

Troškovi po osobi u dvokrevetnim sobama je  150 kuna, putovanje autobusom 180 kuna po osobi (razliku plaća Matica), brodica za Krapanj 10 kuna i posjet muzeju 15 kuna i ručak prvi dan u Restoranu „Jadran“ 100 kuna. Ukupni troškovi za jednu osobu iznose 450 kuna.
Za one koji žele jednokrevetnu sobu cijena se povećava za 80 kuna i iznosi ukupno 530 kuna. Plaćanje se može izvršit na dan putovanja tajnici Mariji Glassner ili potpresjednici Ani Lozici.
Prijava za putovanje mora se izvršiti do 15. listopada (petak) tajnici Mariji Glassner na mobitel 0981957469

Što se tiče sudjelovanje na susretu umirovljenika Dalmacije ono će se održati u hotelu „Olympia“ u Vodicama u vremenu 7.(nedjelja) do 9. (utorak) studenog.

Svi oni koji su bili na susretima sjećaju se tog hotela koji je po meni O.K.

Neću Vam puno pisati jer ćemo priložit sve obavijesti u privitku. 
Polazak je u nedjelju 7. studenog sa trajektom u 5:30 sati, polazak iz Lumbarde u 5:00 sati, a s autobusnog kolodvora Korčula 5:15 sati.
Također idemo okolo i predviđen je dolazak u hotel oko 11:00 sati, drugo ide prema programu kojeg ćete dobiti u privitku.
Na putu ćemo dogovorit izlet koji se nudi. Imam prijedlog, ako prihvatite, da u utorak pri povratku svratimo u Sinj na misu, a poslije toga ručak i muzika u „Dodoja“ u Dugopolju gdje smo jedanput bili za Dan žena. Za ovo moram prikupit ponudu i to bi naknadno platili.
Vaša obaveza bi bila fotokopirat osobnu sa obe strane i odrezak mirovine gdje se vidi osobni broj i matični broj dok će te iznos mirovine zatamniti. Vidjet će te u obavijesti da ima i apartman za tri osobe, ovo navodim da se što prije prijavimo i izvršite uplate kod Marije Glassner ili blagajne kod Katice Šestanović u Mindelu svaki radni dan od 8 do 11,00 sati do 20. listopada. Cijena po osobi za spavanje dvi noći je 560 kuna, prijevoz 200 kuna zbog dopunskog izleta (razliku plaća Matica)

Ukupno po osobi 760 kuna za osobe koji koriste jednokrevetnu je ukupno 920 kuna. Molim prijave što prije radi rezervacija. Za Dodoju ćete dobiti naknadno obavijest.

Razgovarali smo sa rukovodstvom „Reumala“ Fojnica i oni normalno rade, garantiraju svu zaštitu te o njihovom trošku, obavljaju testiranje pri dolasku i odlasku. Cijene su ostale iste, termin smo dogovorili od 5. do 15. prosinca ukoliko je neko zainteresiran trebalo bi izvršiti prijave do 1. studenog kod tajnice Marije Glassner mob.0981957469

Pošto ove godine slavimo 10 godina osnivanja naše Matice, ako bude sve u redu, održali bi zajednički ples 17.,18.,ili 19. prosinca, kad bude slobodan termin i tom prilikom bi podjelili prigodne plakete osnivačima Matice, a pozvali bi i Matice iz Blata i Orebića, a o tome ćete još dobiti obavijest.

 

                                                                                    Vaš izvršni odbor MUOL-a

Susret umirovljenika Vodice 2021
Hotel Olympia

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.