Vrime je za akciju…

Dragi penzići!

Mislim da je došlo vrime da se maknemo od svakodnevnih obveza i briga i da krenemo  na naša uobičajena putovanja.

Putovanje br. 1

Dodoja- Dugopolje- Dan žena

Prvo putovanje bilo bi u Sinj i Dugopolje u restoran „Dodoja“ gdje bi imali ručak i ples za naše dame povodom  Dana žena.

Putovanje bi se realiziralo 8. Ožujka sa polaskom iz Lumbarde u 5.00 sati, iz Korčule u 5.15 sati sa autobusnog kolodvora  te na trajekt u 5.30 sati iz Dominča. Dolazak u Sinj predviđa se oko 10 sati. Zadržavanje u Sinju predvđeno je do 12 sati kad bi se krenulo prema restoranu „Dodoja“na ručak sa početkom u 12,30 sati. Tokom popodneva uz ples će nas zabavljati pjevačica  Marina Tomašević, domaćin nam je ukazao posebnu čast.

Također tijekom zabave podijelit ćemo ruže našim damama i čestitati  „Međunarodni  dan žena“.

Cijena  navedenog putovanja, u koje su uključeni ručak, cijena prijevoza, muzike, za dame iznosi 300 kuna, za muškarce 350 kuna.
Prijave se primaju do 3.ožujka. Navedeni novac možete uplatiti tajnici Mariji Glassner broj mobitela 0981957469, ili Katici Šestanović u prostorijama „Mindela“ svaki radni dan od 9 do 12 sati.

 

Putovanje br. 2
Albanija

Ukazala nam se mogućnost da uz suradnju IPA Albanija i IPA Dubrovnik (Međunarodna policijska udruga) koje sam i ja član, vrlo povoljno organiziramo izlet  u Albaniju od 17. do 20. ožujka 2022. god.
Plan putovanja  dobiti ćete u privitku  da ga ja ne prepričavam. Za ovo putovanje potrebno je napomenuti slijedeće, za prelazak granice u Crnu Goru i Albaniju potrebna je važeća osobna iskaznica i Covid potvrda  sa najmanje dva cijepljenja ili covid potvrda da je preboljen  Covid ne starija od 6 mjeseci. Dali će se prihvaćati negativni testovi na Covid još nismo dobili tumačenje, čim saznamo mi ćemo Vas izvjestiti.
Molimo Vas ko je zainteresiran za putovanje da se najkasnije do 27.veljače prijavi kod Anta Šestanovića u turistički ured na tel. 020 712 005.
Kod prijave je potrebno dati slijedeće podatke,  ime i prezime, adresu, broj osobne iskaznice, datum rođenja i broj mobitela. Također radi sastavljanja rooming liste da se izjasnite ko će s kime biti u sobi.
To utječe na cijenu jer za dvokrevetnu sobu cijena po osobi iznosi 160 eura, a za jednokrevetne sobe 205 eura. Navedene iznose u eurima ćemo predati kad dođemo u hotel Drač.

Cijena prijevoza po osobi iznosi 250 kuna i može se platiti  Mariji Glassner ili Katici Šestanović u „Mindel“.

Na put se kreće 17.ožujka, isto sa polaskom iz  Lumbarde u 5.00 sati Korčule u 5.15 sati i iz Dominča u 5.30 sati.

Za sve informacije obratite se  Mariji Glassner mobitel 0981957469 ili Ana Lozica mobitel 0989127672.

Program – Congress IPA ALBANIA

                                                                                             Izvršni odbor MUOL-a

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.