Nema mirovanja, novi izlet je na vidiku…

Poštovani penzići!

Dana 22. travnja 2023 g. organiziramo izlet uz druženje, ručak i bale u naš restoran „Adria“ Metković. Svirat će naš Damir koji nas je toliko puta zabavljao i razveselio. Također ćemo se družiti sa penzićima iz Blata, Ploča, Vrgorca ,a nadam se da će doći i penzići iz Korčule i Orebića, bit će pravi zdruc (taramot).

Polazak je u subotu navedenog datuma sa trajektom u 7 uri. Polazak autobusa iz Lumbarde u 6,30 uri a iz Korčule u 6,45 uri ispred autobusnog kolodvora. Putovanje nastavljamo preko Neuma gdje ćemo imati stanku za kavu i marendu.

Također i za kupnju i obnovu osobne apoteke. Nastavljamo dalje prema Metkoviću gdje ćemo posjetit Ornitološki (prirodoslovni) muzej, najpoznatiji u ovom dijelu evrope u vremenu od 10,30 do 11,30 uri kroz ovu pustolovinu kroz povijest voditi će nas ovlašteni vodič. Cijena komplet ručka sa pićem, muzikom te ulaznicom za muzej i vodič iznosi 30 eura, a za prijevoz 20 eura. Znači za jednu osobu ukupno stoji 50 eura. Rezervacije za izlet izvršiti  kod tajnice Marije Glassner na mobitel 0981957469 do 17.travnja. Novac ćete predati u autobusu podpresjednici Ani Lozica.

Vodite računa da Vam osobne nisu istekle radiNeuma.

                                                                     ZDRAVI I  VESELI BILI!

                                                                Predsjednik bolesnih i nemoćnih

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.